NAZOVITE NAS 098/38 38 42

O nama

Tonski studio  LargoDG, opremljen suvremenom i kvalitetnom opremom za snimanje, obradu i produkciju zvuka, osnovan je 2005. godine u Zagrebu, u sklopu uslužnog obrta LargoDG. Smješten je u mirnom dijelu Zagreba, okružen zelenilom i dobrim  „vibracijama“.  Prostor čine kontrolna soba i soba za snimanje koje su opremljene profesionalnom zvučnom izolacijom.

Studio je opremljen analognom i digitalnom opremom najpoznatijih svjetskih proizvođača (Studer,  Midas,  Soundcraft,  Universal audio,  Audio-Technica,  RME)  te pruža mnogobrojne mogućnosti glazbene produkcije.  Suradnja s, isključivo profesionalnim, studijskim glazbenicima dovodi do originalnog završnog proizvoda.

Studio posjeduje veliku paletu zvukova i sampleova koji su na raspolaganju u realizaciji same početne ideje.

Obzirom na raznovrsnu  kombinaciju opreme i zvukova, studio pruža raznolike usluge : višekanalno snimanje, miksanje, masteriranje, aranžiranje i komponiranje.

Dugogodišnje osobno iskustvo u glazbi i studijskom radu, kao i kreativnim idejama, samoga vlasnika studija Daniela Galara , a ujedno i tonskoga snimatelja, producenta, glazbenika, profesora glazbe i kompozitora,  pomoći će u ostvarivanju  Vaših glazbenih želja.

Nudimo mogućnost suradnje s drugim producentima, aranžerima, skladateljima, tj. ako ne možete sami realizirati projekt ili želite da se to odradi na profesionalnoj opremi , mi ćemo vam pomoći.

NAŠI KLIJENTI

Tommy MC

Maja Šuput

Kristina Iveković

Juraj Galina

Jelena Rozga

Gordana Ivanjek

Darko Domjan

Adam Končić

IZBORNIK
×